Singapore Dollar overview

The Singapore dollar (sign: S$; code: SGD) is the official currency of Singapore. It is divided into 100 cents. It is normally abbreviated with the dollar sign $, or S$ to distinguish it from other dollar-denominated currencies. The Monetary Authority of Singapore issues the banknotes and coins of the Singapore dollar. As of 2016, the Singapore dollar is the twelfth-most traded currency in the world by value. Apart from its use in Singapore, the Singapore dollar is also accepted as customary tender in Brunei according to the Currency Interchangeability Agreement between the Monetary Authority of Singapore and the Autoriti Monetari Brunei Darussalam (Monetary Authority of Brunei Darussalam). Likewise, the Brunei dollar is also customarily accepted in Singapore.

1 SGD to USD exchange rates chart

SGD to  exchange rates chart

Singapore Dollar exchange rates table

Exchange Singapore Dollar Buy SGD Rate Sell SGD Rate
British Pound 1.697 0.589
Euro 1.527 0.655
Australian Dollar 0.954 1.048
Canadian Dollar 1.039 0.963
Japanese Yen 0.013 79.617
US Dollar 1.356 0.737

Singapore Dollar news tweets

Singapore Dollar added 1 tweet
2019-07-15 22:25:37 UTC
July 15 #forex %-chg, Dollar $DXY +0.2%, euro #EURUSD -0.1%, yen #USDJPY +0.0%, loonie #USDCAD +0.1%, swissy… https://t.co/30Jb51ZCB1
Singapore Dollar added 1 tweet
2019-07-15 18:39:13 UTC
@ModernInvest For a multi billion dollar a year business thats 365 million a year. They will laught at them then ki… https://t.co/ihUIDth8sb
Singapore Dollar added 1 tweet
2019-07-15 18:14:40 UTC
@Thompsonwright9 @DavidWi83080696 @vanguardngrnews @vanguardngr @MBuhari Imagine people with lots of criminals both… https://t.co/zbqBnND8Qp
Singapore Dollar added 1 tweet
2019-07-15 16:07:36 UTC
Multibillion-dollar Singapore investing giant Temasek says its returns have taken a hit https://t.co/dkTd76Qjmx
Singapore Dollar added 1 tweet
2019-07-18 03:30:20 UTC
July 17/18 #forex PnF technical alert, Singapore Dollar #USDSGD holds early-year support, breaks out on continued d… https://t.co/L2aOfMXajO
Singapore Dollar added 1 tweet
2019-07-19 06:11:22 UTC
@Aryprasetyo85 @CumiCue @IndonesiaGaruda @FaGtng @My_LoveNebe @luaneyap31 @AlvinoLulu @JKFC23456789 @mochamadarip B… https://t.co/9OkhRmWUuy
Singapore Dollar added 1 tweet
2019-07-20 16:05:26 UTC
Knp tk tgok game Manchester kt singapore ticket 109 sg dollar je. Kau duduk sg memang lah rasa murah yg malaysia ni… https://t.co/YW2NiC9e0F
Singapore Dollar added 1 tweet
2019-07-20 10:00:37 UTC
Singapore 1 Dollar Banknote 1987 D10 054192 GBP 12.71 https://t.co/tII73g5k8A https://t.co/XI2AECW4Gt
Singapore Dollar added 1 tweet
2019-07-20 09:02:48 UTC
Rasa mcm lepas diploma nak sambung keje kt luar negara. Singapore pun jadila, bayar dollar.

Singapore Dollar news media

Singapore Dollar added 1 medium
2019-07-14T08:20:55+02:00
I always like to to purchase a couple hundred dollars of foreign currency ready for when I land.. just in case. . . . . #malaysia #singapore #malaysianringgit #singaporedollar #trippreparation #solotravel #travelgram #traveltheworld #instatravel #travellersnotebook #trip #holidayplanning #nextstopasia #letthecountdownbegin #travelblogger #worldtravel #girlswhotravel #girlslovetravel #ladieswhotravel #travellingasia #travelsoutheastasia #travelex #traveltips #mytravel #foreigncurrency #travelex #mysolomalaysiaandsingaporeadventure2019
Singapore Dollar added 1 medium
2019-07-06T21:23:48+02:00
Hahah maafkan aku yg ini eto doang ya gesssss 😂😂😜🙈✌ . . . . . Di Butuhkan 100 LC atau PEMANDU LAGU karaoke di KOTA BATAM Berpengasilan 15jt s/d 25jt di luar Tip 👍 Perincian fee /vocher sebagai berikut : •GOLD = 400.000 (full) + LADIES DRINK = 25.000/Gelas Tips: #singaporedollar 🇸🇬 #ringgitmalaysia 🇲🇾 #rupiahindonesia 🇲🇨 Fasilitas : •free mess (full AC) Bersih & Nyaman •free transportasi antar jemput •akomodasi Tiket di Bantu (masuk kasbon) •gaji pokok Rp.1.000.000 (25 vocher ke atas) •pinjaman uang/kasbon •free biaya dokter (jika sakit) •free makan minum nongkrong setiap hari minggu (offday) Syarat dan ketentuan •wanita usia maximal 26thn •wajah cantik & menarik •mempunyai KTP (atau tanda pengenal lain nya) •siap bekerja malam No perantara No tipu tipu silahkan hubungi langsung owner Contak : Whatsapp & call : 087733665799 081212512296 #lokerlc #lokerkaraoke #lokerktv #lokerladies #lokerpemandulagu #infokerjabali #infokerjasurabaya #infokerjabandung #infokerjayogyakarta #infokerjasemarang #infokerjabogor #infokerjajakarta #infokerjamakasar #infokerjamanado #infokerjasorong #infokerjabalikpapan #infokerjasamarinda #infokerjapontianak #infokerja #infokerjamedan #infokerjapekanbaru #infokerjajambi #infokerjapekanbaru #infokerjapalembang #infokerjabengkulu #infokerjapadang #infokerjabatam
Singapore Dollar added 1 medium
2019-07-01T16:57:16+02:00
Di Butuhkan LC atau PEMANDU LAGU karaoke di KOTA BATAM Berpengasilan 15jt s/d 25jt di luar Tip 👍 Perincian fee /vocher sebagai berikut : •GOLD = 400.000 (full) + LADIES DRINK = 25.000/Gelas Tips: #singaporedollar 🇸🇬 #ringgitmalaysia 🇲🇾 #rupiahindonesia 🇲🇨 Fasilitas : •free mess (full AC) Bersih & Nyaman •free transportasi antar jemput •akomodasi Tiket di Bantu (masuk kasbon) •gaji pokok Rp.1.000.000 (25 vocher ke atas) •pinjaman uang/kasbon •free biaya dokter (jika sakit) •free makan minum nongkrong setiap hari minggu (offday) Syarat dan ketentuan •wanita usia maximal 26thn •wajah cantik & menarik •mempunyai KTP (atau tanda pengenal lain nya) •siap bekerja malam No perantara No tipu tipu silahkan hubungi langsung owner Contak : Whatsapp & call : 087733665799 081212512296 #lokerlc #lokerkaraoke #lokerktv #lokerladies #lokerpemandulagu #infokerjabali #infokerjasurabaya #infokerjabandung #infokerjayogyakarta #infokerjasemarang #infokerjabogor #infokerjajakarta #infokerjamakasar #infokerjamanado #infokerjasorong #infokerjabalikpapan #infokerjasamarinda #infokerjapontianak #infokerja #infokerjamedan #infokerjapekanbaru #infokerjajambi #infokerjapekanbaru #infokerjapalembang #infokerjabengkulu #infokerjapadang #infokerjabatam
Singapore Dollar added 1 medium
2019-06-27T19:35:19+02:00
Di Butuhkan LC atau PEMANDU LAGU karaoke di KOTA BATAM Berpengasilan 15jt s/d 25jt di luar Tip 👍 Perincian fee /vocher sebagai berikut : •GOLD = 400.000 (full) + LADIES DRINK = 25.000/Gelas Tips: #singaporedollar 🇸🇬 #ringgitmalaysia 🇲🇾 #rupiahindonesia 🇲🇨 Fasilitas : •free mess (full AC) Bersih & Nyaman •free transportasi antar jemput •akomodasi Tiket di Bantu (masuk kasbon) •gaji pokok Rp.1.000.000 (25 vocher ke atas) •pinjaman uang/kasbon •free biaya dokter (jika sakit) •free makan minum nongkrong setiap hari minggu (offday) Syarat dan ketentuan •wanita usia maximal 26thn •wajah cantik & menarik •mempunyai KTP (atau tanda pengenal lain nya) •siap bekerja malam No perantara No tipu tipu silahkan hubungi langsung owner Contak : Whatsapp & call : 087733665799 081212512296 #lokerlc #lokerkaraoke #lokerktv #lokerladies #lokerpemandulagu #infokerjabali #infokerjasurabaya #infokerjabandung #infokerjayogyakarta #infokerjasemarang #infokerjabogor #infokerjajakarta #infokerjamakasar #infokerjamanado #infokerjasorong #infokerjabalikpapan #infokerjasamarinda #infokerjapontianak #infokerja #infokerjamedan #infokerjapekanbaru #infokerjajambi #infokerjapekanbaru #infokerjapalembang #infokerjabengkulu #infokerjapadang #infokerjabatam
Singapore Dollar added 1 medium
2019-06-19T07:14:15+02:00
新币 ,旧纸币.. 会是怎样的组合呢? #singaporedollar #ringgitmalaysia #moneyroses #bridalbouquet #penang #penangislandmalaysia
Singapore Dollar added 1 medium
2019-06-18T05:55:18+02:00
#sgd #singaporedollar #dolarsingapura #新币 #singapore #welcome #moneyexchanger #gme #lanfongroad
Singapore Dollar added 1 medium
2019-06-03T22:15:45+02:00
#JapaneseYen 🇯🇵 , #SingaporeDollar 🇸🇬 , #IndonesianRupiah 🇮🇩 , #MalaysianRinggit 🇲🇾 , #HongKongDollar 🇭🇰. 5 countries in 2 weeks. traveling was so exhausting, but it was absolutely worth it. ✈️
Singapore Dollar added 1 medium
2019-07-16T20:53:57+02:00
Singapore Dollars #soldi #money #dollar #dollars #singaporedollar #singapore #singaporecity #singapore🇸🇬 #singapore_insta #visitsingapore #singaporelife #instagram #instalike #instapic #picoftheday #photo #photooftheday #likes #likeforfollow #followers #followme #mylife #🇸🇬 #travel #travelphotography #travelblogger #aroundtheworld
Singapore Dollar added 1 medium
2019-07-12T02:35:16+02:00
Well, you gotta spend money to earn money. And some information is too precious to be kept hidden. So here it is! #tarot #tarotreader #tarotspreads #taroteverydamnday #tarotreadersofinstagram #tarotlover #tarotteacher #tarotcardreader #tarotcardreadings #teachyoutarot #tarotista #tarotreadersofig #tarotcards #tarotteacher #tarottribe #tarotlovers #tarotsale #wicca #wiccan #wiccalife #wiccansofinstagram #witchythings✨🔮 #wiccapedia #witch #bubblebubbletoilandtrouble #witchesofinstagram #coven #goodcleanfun #nobloodsacrifices #wowthisisalotofhashtags DM for more details! All prices are in #singaporedollar ♡

Singapore Dollar news texts

SGD currency converter

SGD exchange rates

2000 CZK to SEK
Helsinki, Republic of Finland.
100 EUR to MYR
Kuala Lumpur, Malaysia.
10 JPY to EUR
Yokohama, Japan.
20 ILS to CZK
Tel Aviv, State of Israel.
18 INR to SAR
Dammam, Kingdom of Saudi Arabia.
100 EUR to DZD
Taichung, Taiwan.
10000 INR to GBP
London, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland.
1 EUR to NOK
Vienna, Republic of Austria.
1500 CNY to HKD
Kazan, Russian Federation.
100 CAD to TWD
Stouffville, Canada.
100 SAR to INR
Jeddah, Kingdom of Saudi Arabia.
100 OMR to USD
Kampala, Republic of Uganda.
100 SAR to INR
Jeddah, Kingdom of Saudi Arabia.
100 USD to COP
Miami, United States.
20 XOF to NGN
Almere Stad, Kingdom of the Netherlands.
30 MOP to MNT
Ulan Bator, Mongolia.